رابطه نامشروع

رابطه نامشروع: رابطه نامشروع چیست؟ رابطه نامشروع در واقع یک اتهام می باشد و می تواند اتهام ثابت نشده ای تلقی شود. همسران در زمان طلاق سعی می کنند با زدن اتهاماتی به یکدیگر خود را تبرعه کرده و همسر خودرا از دریافت حق و حقوقش باز دارند.

برای مثال مردی قصد دارد همسر خودرا طلاق دهد بدون پرداخت هیچ مبلغی به عنوان مهریه از او جدا شود، که طبق قانون این امر امکانپذیر نیست و برای طلاق زن، میبایستی مرد مبلغی را به عنوان مهریه به او پرداخت کند.

اما در بعضی از شکایاتی که در دادگاه مطرح شده اند دیدهشده است که مرد با اعمال کلاهبرداری همسر خود را به داشتن رابطه نامشروع متهم می کند و از او می خواهد که مهر خودرا به طور کامل ببخشد و جدا شود، همچنین او را تهدید می کند که اگر مهریه و یا نفقه خودرا نبخشد فیلم و یا عکس هایی که از او گرفته شده را پخش و یا به دادگاه ارجاع دهد و آبروی او را می برد.

اثبات خیانت  چگونه خواهد بود؟

اگر مردی قصد داشته باشد در حین طلاق برای رهایی از پرداخت مهریه همسر خودرا به داشتن رابطه نامشروع متهم نمایدمی بایستی دارای ۴شاهد باشد و در دادسرای ارشاد دادخواست رابطه نامشروع را داشته باشد.البته باید گفت که طبق قوانین حقوقی و قضایی جمهوری اسلامی  یا خیانت نمی تواند باعث شود که زن از دریافت مهریه و نفقه محروم گردد.

ابه این دلیل است که مهریه قبل از اینکه زن به خیانت محکوم شود به او تعلق گرفته است و نمی توان او را از دریافت مبلغ مهریه بازداشت. اما اگر به دادگاه ثابت شود که زن دارای رابطه نامشروع بوده ممکن دادگاه برای پرداخت مهریه تخفیفاتی را اعمال کند و مرد بتواند با پرداخت مبلغ کمتری از همسر خود جدا شود.

طلاق و رابطه نامشروع

زنان نیز می توانند با ثابت کردن اینکه همسرشان دارای رابطه نامشروع بوده و به آن ها خیانت کرده است به سادگی از او طلاق بگیرند. اکثر افراد تصور می کنند اگر چنین مواردی را در دادگاه اقبات نمایند می توانند به سادگی از همسر خود جدا شوند اما این یک تصور غلط است و اکثر این افراد پس از اقدام برای این گونه موارد دچار مشکلات گوناگونی خواهند شد.
مطرح کردن روابط نامشروع در دادسرا نیز تعریف جدا گانه ای دارد که در ادامه خدمتتان ارائه داده خواهد شد. با ما همراه باشید.

تعریف زنا در قانون مجازات اسلامی

طبق ماده ۶۳قانون مجازات اسلامی زنا جرم بزرگی است و قانون آن را این گونه بیان کرده است:جماع داشتن مردی با زنی غریبه و نا محرم. در کتاب دوم قانون مجازات اسلامی مجازات زنا بیان شده است. زنان محصنه،زنای غیر محصنه و زنای به عنف از جمله مواردی هستند که در قانون ،مجازات مختلفی برای آن هادر نظر گرفته شده است.

رابطه نامشروع چگونه در دادسرا مطرح می شود؟

همسران برای رسیدگی به اختلافات خود به دادگاه خانواده مراجعه می کنند. در دادگاه خانواده فرد می تواند دادخواست حقوقی را به دادگاه مرجوع نماید. اما در مواردی خاص دیده شده که افراد به دادسرا مراجعه می کنند و دادخواست کیفری خودرا ارائه می دهند.

همانطور که در بالا بیان کردیم جرم رابطه نامشروع یک شکایت و به حساب می آید و فرد شاکی می تواند در تمام دادسرا ها شکایت خودرا مطرح کرده و آن را پیگیری نماید. اکثر زنان و مردانی که قصد شکایت رابطه نامشروع را از همسر خود دارند در دادسرا ها و یا دادگستری ها شکایت خودرا اینگونه بیان خواهند کرد: مثلا مرد یا زن مدعی می شود که همسرش به جز او با افراد نامحرمی رابطه داشته و به او خیانت کرده است و یا زن و مرد هردو علیه هم خیانت می کنند و هردو یکدیگر را به داشتن روابط نامشروع متهم می نمایند.

قذف چیست؟

قذف در واقع مجازاتی است که برای همسران مدعی و شکایت کننده در نظر گرفته شده است. طبق قوانین اگر فردی همسر خودرا به داشتن رابطه نامشروع و یا زنا که اتهام بسیار بزرگی است متهم کند ولی نتواند ادعا و شکایت خودرا در دادگاه اثبات نماید به مجازات سختی محکوم خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *