موسسه حقوقی

موسسه حقوقی : افزایش تعاملات انسان ها در عرصه های مختلف تجاری و غیر تجاری و همچنین ورود مسائل حقوقی و قضایی به عرصه های نوین صنعت و تکنولوژی، عامه جوامع را نیازمند کسب اطاعات حقوقی و یا استمداد از صاحب نظران عرصه حقوق در جوانب مختلف مالی، غیر مالی، حقوقی و کیفری نمود. در این راستا نهادهای متفاوتی پا به عرصه وجود گذاشتند و هر کدام به گونه ای خاص، سعی در پاسخ گویی به این نیاز بشر برآمدند. در این میان برخی از مشاوران و وکلای حقوقی با تشکیل موسسات حقوقی تاثیرگذارترین گام ممکن را در این زمینه برداشتند.

موسسه حقوقی چیست؟

موسسه حقوقی از زیرمجموعه های موسسات غیرتجاری بوده که از دو یا چند وکیل، براساس تاییده اخذ شده از قوه قضائیه ( پروانه ) تشکیل گردیده؛ به منظور انجام فعالیت در زمینه های وکالتی. در واقع یک شرکت حقوقی رابط میان موکل و وکیل می باشد و به برطرف کردن نیازهای اشخاص حقیقی و حقوقی می پردازد.

شرکت حقوقی متشکل از حداقل دو شخص حقیقی ( با شرایط خاص ) است که با ماهیتی غیرتجاری و به عنوان یک شخص واحد حقوقی ثبت شده ، و به عنوان واسطه میان وکیل و موکلو همچنین در خصوص جوانب مختلف حقوقی به فعالیت می پردازد.

با توجه به اینکه تسلط یک فرد به عنوان وکیل و یا مشاور و کارشناس حقوقی بر تمامی جنبه های حقوقی مدنی، جزایی، تجاری، بین المللی و … امکان پذیر نیست، افراد متخصص در عرصه های فوق با تشکیل یک تیم حقوقی این مهم را به انجام می رسانند.

موسسه حقوقی

عدل جویان

کار موسسه حقوقی چیست؟

یک گروه حقوقی با توجه به وکلای موسس آن می تواند در همه ی امور حقوقی و کیفری از جمله:

وکالت در امور خانواده

طلاق، مهریه، نفقه، حضانت فرزندان، الزام به تمکین و….

وکالت در وصول مطالبات

وصول چک، سفته، بدیه های پرداخت نشده و…

وکالت در مسائل کیفری

قتل، کلاهبرداری، جعل، سرقت، جرایم رایانه ای و…

سایر فعایت های موسسات حقوقی

  1. تهیه و تنظیم قراردادهای داخلی یا خارجی
  2. تنظیم انواع اسناد تعهدآور مثل وصیت نامه و تقسیم نامه
  3. فسخ قرارداد و طرح دعاوی در مراجع رسمی دادگستری
  4. انجام امور ثبتی در اداره ثبت شرکت ها
  5. ثبت علائم تجاری و اخذ کارت بازرگانی

در واقع مزیت یک موسسه نسبت به دفتر وکالت در این است که یک وکیل ممکن است در همه زمینه ها تخصص و تبحر لازم را نداشته باشد ولی در یک شرکت حقوقی که می شود آن را با ساختمان پزشکان مقایسه نمود در رابطه با هر موضوعی وکیل یا وکلای متخصص و مجربی وجود دارند و بعضا به شکل دپارتمان های حقوقی و کیفری به فعالیت می پردازند و همین امر امکان به نتیجه رسیدن خواسته مورد نظر موکلین را، افزایش می دهد.

به عنوان نمونه؛ وقتی تیمی متشکل از وکلای زبده و آزمون پس داده وکالت وکل در زمینه کلاهبرداری یا اخذ مهریه را برعهده بگیرند نسبت به وکیلی که شاید حتی یک مورد پرونده و تجربه در این زمینه را نداشته باشد باعث جلوگیری از اطاله دادرسی، رسیدن موکل به تمام حقوق خویش و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه می شود.

گروه وکلا

گروه وکلای عدل جویان

گروه وکلا و یا گروه حقوقی به چه معناست؟

برخی از افراد با الهام از دیگر معانی اصطلاح موسسه حقوقی، واژگان گروه وکلا و یا گروه حقوقی را وارد این عرصه نمودند و ظاهر تخصصی تر و کاربردی تری به آن دادند.
در سالیان اخیر شاهد استفاده بسیاری از موسسات حقوقی از واژگان فوق الذکر برای معرفی خود بوده ایم. این عمل بویژه در سایت های مربوطه نمود بیشتری داشته است.

شرایط و قوانین تشکیل موسسه حقوقی

تشکیل شرکت حقوقی نیازمند کسب تاییدیه از قوه قضاییه می باشد و قوه قضاییه نیز با توجه به بررسی شرایط ذیل اقدام به تایید پروانه و یا همان مجوز کار و یا عدم ارائه آن می نماید. این شرایط عبارتند از:

  • حداقل اعضای تشکیل دهنده، باید دو نفر باشند.
  • اعضای تشکیل دهنده  باید دارای مدرک حقوق و یا صاحب نظر در این عرصه باشند. ( وکلا، مشاوران حقوقی )
  • اعضای تشکیل دهنده نباید به صورت خصوصی و در دفاتر دیگری همچون دفتر وکلالت شخصی و اختصاصی خود، فعالیت جداگانه داشته باشند و باید متعهد گردند که صرفا به عنوان زیرمجموعه موسسه  فعالیت خواهند نمود.
  • اعضای تشکیل دهنده باید بری از هر گونه سابقه کیفری و محکومیت کیفری درجه چهار به بالا بوده و کاملا به شئونات اسلامی در حیطه کاری خود متعهد باشند.
  • حداقل میزان سرمایه پرداختی  باید 1.000.000 ریال باشد.
  • یکی از اعضای باید دارای بیش از ده سال سابقه وکالت دادگستری باشد.
  • یک موسسه  باید دارای اساسنامه ای باشد که مشخصات کامل موسسه و اعضا در آن درج گردد و هر گونه تغییر در آن مستلزم تایید کانون ثبت خواهد بود.

قوه قضاییه در صورت تایید موارد فوق، پروانه تاسیس شرکت حقوقی را صادر نموده و تمدید ثبت را تابع تمدید پروانه در موعد مقرر می داند.
اگر یکی از اعضا به هر دلیلی اعم از عزل، استعفا، فوت و موارد دیگر از گروه خارج و تعداد اعضا از حد نصاب مقرر شده کمتر گردد، موسسه مکلف است ظرف سی روز عضو جدید را با رعایت شرایط فوق معرفی و به تایید کانون وکلا برساند.
گروه حقوقی تشکیل شده در ایران، تابعیت ایرانی خواهد داشت و حتی تابعیت بیگانه اکثریت اعضای تشکیل دهنده، این قاعده را خدشه دار نمی سازد.

مزایای مراجعه به موسسه حقوقی

شاید تصور کنید که با وجود هزاران دفتر وکالت  در سراسر ایران، مراجعه به یک موسسه حقوقی و استمداد از گروه حقوقی و یا گروه وکلا، توجیه منطقی نخواهد داشت.
با این حال، در صورتی که با اهداف عالیه تشکیل موسسات حقوقی آشنا شوید، قطع بر یقین تصور خود را در این زمینه تغییر خواهید داد.

موسسات حقوقی تشکیل شدند زیرا:

  • یک وکیل و یا مشاور و یا کارشناس حقوقی، با عضویت در این مجموعه روحیه کار تیمی خود را اثبات نموده و در امور کاری خود از دیگر اعضای مجموعه نیز یاری می طلبد.
  • شرکت حقوقی پس از بررسی مسئله پیش آمده برای موکل، وی را به وکیل و یا مشاور متخصص خود در حوزه مربوطه ارجاع می دهد. مقصود از فرد متخصص، فردی است که بر پایه تجربه و علم خود در رشته حقوق، بر مبانی حقوقی و قانونی مسئله مطرح شده واقف است.
  • قرار گرفتن وکلا و مشاوران حقوقی در این مجموعه الزام به تعهد کاری آنان را بالا می برد و این امر ارائه خدمات با کیفت تر را از جانب اعضای موسسه حقوقی جهت ماندگاری دائم در مجموعه سبب می گردد.
  • تیم حقوقی حقوقی جهت حفظ اعتبار خود، برخورد مناسبی را با اعضای غیر متعهد گروه وکلا و یا مشاوران و یا کارشناسان حقوقی خواهد داشت.
  • موسسات حقوقی از اعتبار بیشتری در مقابل مراجع حقوقی و قضایی و همچنین نهادهای مرتبط با مراجع دادگستری همچون نیروی انتظامی برخوردارند.
  • با توجه به دسته بندی اصولی پرونده های مراجعه کنندگان و حسب مورد تخصیص یک وکیل حقوقی و یا کارشناس خاص به هر کدام از آن ها، سرعت رسیدگی به پرونده افزایش یافته و فضای روانی مناسبی را برای مراجعه کنندگان فراهم می آورد.

بهترین موسسه حقوقی

یک موسسه حقوقی در صورتی که بر پایه اهداف عالیه ثبت خود یعنی ارائه خدمات تخصصی در عرصه حقوق و با روحیه تعهد پذیری پا به عرصه فعالیت بگذارد و در طول مدت فعالیت نیز از اهداف مذکور غافل نگردد ، به جرات می توان گفت یکی از برترین موسسات حقوقی فعال در عرصه مشاغل وکالتی حقوق خواهد بود.
تیم حقوقی عدل جویان با قراردادن اهداف عالیه ثبت شرکت های حقوقی در اولویت اهداف کاری خود و توجه ویژه به شرایط روحی و روانی و به ویژه شرایط اقتصادی مراجعه کنندگان بهترین شرکت حقوقی فعال جهت مراجعه شما در امور مختلف خانواده، ثبت، امور کیفری، مالی و غیرمالی و مسائلی از این دست می باشد.

دفتر حقوقی ما بنا به درخواست مراجعه کننده و برای ارائه توضیحات تخصصی و تفصیلی و ارائه راه حل حقوقی، پرونده را به کارشناسان و یا مشاوران تخصصی و در صورت نیاز به وکلای متخصص خود ارجاع خواهد داد.

جهت ارتباط با ما می توانید با شماره تلفن های درج شده در وب سایت موردنظر تماس بگیرید و یا به صورت حضوری در آدرس ارائه شده، مبادرت به حضور در موسسه نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *