مضرات طلاق توافقی
مضرات طلاق توافقی : شاید بسیاری از افراد به دلیل سرعت نتیجه گیری در طلاق توافقی ترجیح می دهند تا در صورت تصمیم بر جدایی از طلاق توافقی برای خاتمه دادن به زندگی مشترک استفاده کنند .
با وجود تسریع در روند رسیدگی و به صرقه بودن هزینه طلاق توافقی اما مضراتی عهم در طلاق توافقی برای طرفین دعوی طلاق توفقی و خانواده های ایشان وجود دارد.
بارها اتفاق افتاده است که طرفین نکاح بعد از طلاق ، از کار طلاق خود پشیمان شده و درخواست بازگشت به زندگی مشترک را دارند بنابراین قیل از طلاق می بایست با مراجعه به وکیل دادگستری و اخذ مشاوره حقوقی طلاق توافقی از تمامی مراحل و امکان یا عدم امکان بازگشت در طلاق توافقی آشنا شوید.
قانون جدید طلاق توافقی در پی آن است تا از طریق الزامی نمودن مشاوره قبل از طلاق ، طرفین طلاق را از عواقب و آثار طلاق و مضرات طلاق توافقی آگاه سازد همچنین قانون گذار با درنظر گرفتن این نکته که ممکن است طرفین نکاح پس از گذشت مدتی بنابردلایلی همچون احساس پشیمانی و احساس رجوع به زندگی مشترک یا حتی به دلیل عدم رضایت به توافقات صورت گرفته در زمینه مالی تصمیم به بازگشت به زنذدگی بگیرند . گواهی عدم امکان سازش صادر شده از سوی دادگاه تا 6 ماه مهلت اعتبار دارد که طرفین نکاح می توانند حیتد پس از صادر شدن گواهی عدم اماکن سازش تا 6 ماه از تصمیم خود رجوع کنند
مدت و زمان طلاق توافقی
فهرست مطالب
این سوال که طلاق توفقی چقدر طول می کشد ؟
شاید مهمترین پرسش مراجعیین به وکیل طلاق تواقی می باشد ، مدت و زمان در به نتیجه رسیدن طلاق توافقی می باشد .
نکته ای که باید در مشاوره حقوقی طلاق توافقی به آن اشاره کرد تاثیر حضور وکیل دادگستری در پرونده طلاق توافقی و تسریع در روند رسیدگی می باشد. هزینه و قیمت طلاق توافقی نیز به نسبت سایر انواع طلاق نیز مقرون به صرفه تر و کمتر می باشد .
برای بهره مندی از بهترین و ارزانترین وکیل طلاق توافقی تهران با گروه حقوقی عدل جویان از طریق شماره ۴۴۳۸۶۵۸۱ تماس حاصل فرمایید.
مضرات طلاق توافقی برای فرزندان
بیشترین افرادی که از طلاق و جدایی ضربه می خورند کودکان هستند . مشکلات و دعاوی خانوادگی ضمن انکه جسم و روح طرفین دعوی را در گیر کرده کودکان را هم با کمبود ها و حتی بیماری های روحی و روانی دجار می کند .
مسئله حضانت فرزند مهمترین بحث در طلاق توافقی می باشد که می بایست بین طرفین دعوی طلاق در این زمینه توافق حاصل شود.
حق حضانت و حق ملاقات با فرزند از جمله حقوقی می باشد که طرفین دعوی می بایست در خصوص آن به توافقات لازمه دست پیدا کنند در غیر این صورت خود قاضی نسبت به حضانت فرزند تصمیم می گیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.