مشاوره حقوقی رد ترکه

مشاوره حقوقی رد ترکه : انسان ها در طول حیات خویش اموال و دارایی را به دست آورده و تا پایان حیات مالکیت آنها را بر عهده دارند ، پس از فوت، مالکیت بر اموال از بین می رود . این اموال می بایست فی مابین وراث مطابق قانون تقسیم شود، منظور از دارایی و اموال متوفی ، هم اموال منقول و غیرمنقول وی می باشد و هم مطالبات متوفی از دیگران ؛ نکته قابل توجه در مشاوره حقوقی رد ترکه آن است که حتی بدهکاری های متوفی نیز جزوه دارایی وی به حساب می آید ، بنابراین در مسائل و دعاوی مربوط به ارث اولین و مهمترین قدم تحریر ترکه می باشد.

تحریر ترکه به معنای معین نمودن اموال و دارایی ها و بدهی های متوفی می باشد که در مقاله مشاوره حقوقی تحریر ترکه مفصل به آن پرداخته شده است . وراث پس از فوت مورث در برابر قانون وظیفه ای دارند و آن اعلام وضعیت نیبت به قبول یا رد ترکه می باشد ، قبول یا رد ترکه آثار و نتایجی را به دنبال خواهد داشت که در ادامه مشاوره حقوقی رد ترکه به آنها خواهیم پرداخت.

مسائل مربوط به ارث اعم از قبول ترکه ، رد ترکه، تحریرترکه، مهروموم ترکه و…بسیار گسترده و دشوار بوده که همگی این موارد مذکور با یکدیگر مرتبط می باشند به طور مثال برای تقسیم ترکه الزاماً باید مسائل و موارد قانونی مربوط به تحریر ترکه و مهمروموم ترکه رعایت شود این امر نشان دهنده گستردگی این مبحث و لزوم مراجعه به وکیل متخصص و اخذ مشاوره حقوقی می باشد. یکی از مباحث مهم و کاربردی در پرونده های مربوط به ارث، رد ترکه توسط وراث و آثار و نتایج آن می شود. رد ترکه به معنای آن است که وراث یا یکی از آنها هیچ مسئولیتی در تعیین و معیین نمودن دارایی متوفی و پرداخت بدهی متوفی نداشته باشند . برای اخذ مشاوره حقوقی رد ترکه و کسب اطلاعات کاربری در این زمینه می توانید با وکلای دلسوز و با تجربه گروه حقوقی عدل جویان درارتباط باشید.

مشاوره حقوقی رایگان

ارائه مشاوره حقوقی رایگان توسط گروه حقویق عدل جویان از اقدامات بی نظیر گروه حقوقی عدل جویان در راستای افزایش آگاه ودانش حقوقی مردم می باشد ، باری اخذ مشاوره حقوقی رایگان گروه حقوی عدل جویان می توانید از طریق تماس تلفنی و یا مراجعه به سایت گروه حقوقی عدل جویان با وکلای دل سوز و با تجربه گروه حقوقی عدل جویان در ارتباط باشید

در صورت رد ترکه توسط وراث ، آیا وراث از ارث محروم می شوند؟

مهمترین نکته ای که باید در مشاوره حقوقی رد ترکه به آن اشاره کرد آن است که هیچ ارتباطی بین رد ترکه و محرومیت از ارث وجود ندارد . رد ترکه به معنای رد مالکیت بر حق الارث نمی باشد بلکه در صورت رد ترکه وراث، دیگر هیچ دخالتی در تحریر ترکه و پرداخت دیون متوفی و نحوه پرداخت دیون متوافی نخواهند داشت .بنابراین در صورت رد ترکه، وراث از ارث محروم نخواهند شد.

مشاوره حقوقی رد ترکه

اعلام رد ترکه

قانون امور حسبی در خصوص رد ترکه توسط وراث تاکید می کند ، هرکدام از وراث که قصد بر رد ترکه دارد می بایست به صورت کتبی یا شفاهی رد ترکه را اعلام نماید تا رد ترکه توسط وی در دفتر مخصوصی که برای آن در نظر گرفته شده است ثبت شود .قانون گذار مدت زمان خاصی را برای اعلام رد ترکه تعیین نموده است ؛ هر کدام از وراث می بایست در مدت یک ماه از زمان اطلاع یافتن از فوت مورثف رد ترکه توسط خود را به کتاباً یا به صورت شفاهی با حضور در دادگاه اعلام نمایند. . مسئله مهمی که باید در مشاوره حقوقی رد ترکه درنظر گرفت آن است که چنانچه درمدت یک ماه پس از اطلاع یافتن از فوت مورث، وراث یا وارث نسبت به قبول یا رد ترکه اقدامی نکند؛ به معنای قبول ترکه می باشد و مسئولیت پرداخت بدهی و دیون متوفی از ترکه را باید بر عهده بگیرند.

مشاوره حقوقی حضوری

برسی دقیق تر و عمیق هر مسئله و دعوای حقوقی نیاز به مراجعه حضوری و اخذ مشاوره حقوقی حضوری می باشد ، دعاوی مربوط به ارث اعم از تحریر ترکه ، مهرووم ترکه، تقسیم ترکه، رد ترکه، و…از جمله دعاوی هستند که جزئیات در روند پرونده و آینده پرونده بسیار تاثیرگذار خواهد بود که این امر نیاز به مراجعه حضوری موکلین عزیز و برسی حضوری مدارک مربوط به پرونده می باشد . شما عزیزان می توایند برای مراجعه حضوری به دفتر وکالت گروه حقوقی عدل جویان و اخذ مشاوره حقوقی حضوری به نشانی : صادقیه ، خیابان صادقیه جنوبی، جنب رستوران پاییز، پلاک41 طبقه4 مراجعه نمایید.

تحریر ترکه

اولین و مهمترین اقدام در مسائل مربوط به ارث، تحریر ترکه می باشد برای هرعمل حقوقی در دعاوی مربوط به ارث می بایست تحریر ترکه انجام گیرد . به هنگام تحریر ترکه اقدام به برداشت صورت مجلس می شود که در این صورت مجلس موارد زیر بیان می گردد: ۱) نام و مشخصات تمام کسانی که احضار شده اند وهمچنین کسانی که درهنگام صورت مجلس حاضر شدند ۲) مکان و محلی که تحریر ترکه در آن انجام شده ۳) نام و مشخصات کسی که اسناد و اموال به او داده شده ۴) اظهارات اشخاص راجع به دارایی و بدهی ترکه متوفی ۵) نام و سمت متصدی تحریر ترکه.

معلق نمودن قبول یا رد ترکه

وراث نمی توانند قبول یا رد ترکه را مشروط به تحقق و واقع شدن یک شرط خاص یا فعل خاصی بنمایند به عبارت دیگر معلق نمودن قبول یا رد ترکه امکان پذیر نمی باشد. به طور نمونه نمی توان گفت من در صورتی که یک سوم اموال را به من بدهند ترکه را قبول می کنم یا شروطی از این قبیل، اما چنانچه قبول یا رد ترکه را منوط و معلق به تحریر ترکه نمایند ، این نوع از تعلق پذیرفته می شود.

بهترین وکیل غرب تهران

شما عزیزان برای کسب اطلاعات حقوقی و اخذ مشاوره حقوقی رد ترکه می توانید با بهترین وکیل غرب تهران ، وکلای گروه حقوقی عدل جویان تماس حاصل فرمایید واز مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شوید. گروه حقوی عدل جویان در غرب تهران به روش های مختلف اقدام به ارائه مشاوره حقوقی می نماید، وکلای گروه حقوقی عدل جویان از طریق مشاوره حقوقی حضوری ،مشاوره حقوقی تلفنی ،مشاوره حقوقی آنلاین،مشاوره حقوقی ۲۴ساعته،مشاوره حقوقی رایگان سعی در برطرف کردن مشکل حقوقی شما دارند. برای بهره مند شدن از مشاوره حقوقی بهترین وکیل غرب تهران با شماره ۴۴۳۸۶۵۸۱ تماس حاصل فرمایید.

بیع و اجاره ترکه متوفی :

در مقاله مشاوره حقوقی مهروموم ترکه بیان داشتیم که هیچ کدام از وراث حق فروش و انتقال ترکه را ندارند این عمل جرم محسوب شده و ضمانت اجرای کیفری برای آن درنظر گرفته شده است . چنانچه یکی از وراث مال منقول یا غیر منقول متوفی را به دیگر منتقل نماید دیگروارثان و طلبکاران متوفی می توانند با مراجعه به وکیل دادگستری و استمداد از وکیل حقوقی معامله را باطل نماید . در خصوص اجاره متوفی نیز باید بیان اشت که وراث می توانند ترکه متوفی را اجاره دهند و برای این عمل نیازی نسیت از هیچ فردی ، اذن واجازه اخذ کنند.

مشاوره حقوقی رد ترکه به صورت تلفنی

شما عزیزان می توانید برای اخذ مشاوره حقوقی رد ترکه از وکیل متخصص به صورت رایگان با شماره ۴۴۳۸۶۵۸۱ گروه حقوقی عدل جویان تماس حاصل فرمایید.

مشاوره حقوقی رد ترکه

اگر که ورثه از ترکه را رد کنند و بعد از مدتی بخواهند آن را را قبول کنند. این خواسته آنان مبنی برقبول ترکه بعد از رد ترکه پذیرفته می شود اما به شرطی که دیگران آن را قبول نکرده باشند و یا دادگاه مدیری را برای تصفیه ترکه منصوب نکرده باشد. قبول ترکه یک نوع حق مالی می باشد بنابراین چنانچه یکی از وراث قبل از قبول و یا رد ترکه فوت کند وراث آن شخص می توانند به جای او نسبت به قبول یا رد ترکه اقدام نمایند

هنگامی که همه وراث رکه را رد کنند رسیدگی به دیون متوفی و معین نودن دارایی ها و تحریر ترکه بر عهده چه کسی خواهد بود؟
در صورتی که همه وراث ترکه را رد کنند ، اگر متوفی شخصی را به عنوان وصی تعیین نماید، ایشان به این امور رسیدگی می کنند اما اگر چنینی فردی وجود نداشته باشد دادگاه خود، فردی را برای تصفیه ترکه تعیین می نماید اما درچنین حالتی دیگر وراث متوفی هیچ حق دخالتی در نحوه پرداخت دیون متوفی و.. نخواهند داشت .

مرجع قضایی صالح

مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به دعاوی مربوط به ارث اعم از تحریر ترکه، مهروموم ترکه، تقسیم ترکه و…شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی می باشد اما چنانچه درخواست تحریر ترکه را داشته باشید و آن را بخواهید در ضمن یک درخواست دیگری مطالبه نمایید ، دادگاه آخرین محل اقامت متوفی مرجع قضایی صالح برای رسیدگی می باشد.

داشتن دانش و آگاهی نسبی و ابتدایی نسبت به مسائل حقوقی، امروزه از نیازهای اصلی جامعه ما می باشد. با کسب دانش و اطلاعات حقوقی در برخورد با مشکلات و مسائل حقوقی با تسلط و دقت بیشتری پرونده حقوقی خود را پیگیری می نمایید. بهترین راه کسب اطلاعات حقوقی مراجعه به وکیل دادگستری و استفاده از دانش وتجربه وکیل می باشد.گروه حقوقی عدل جویان توسط وکلای نخبه وبا تجربه خود در راستای هدف اصلی خود که ارتقاء سطح آگاهی مردم نسبت به مسائل حقوقی می باشداقدام به ارائه مشاوره حقوقی درزمینه های مختلف حقوقی می نماید.

برای استفاده از مشاوره حقوقی گروه حقوقی عدل جویان می توانید با شماره ۴۴۳۸۶۵۸۱ تماس حاصل فرمایید، یا به صورت حضوری به دفتروکالت گروه حقوقی عدل جویان مراجعه فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *