شرایط ازدواج مجدد

شرایط ازدواج مجدد : بعضی از مردان به دلیل وجود مشکلاتی در زندگی که مربوط به همسرشان می شود، مجبور می شوند که دوباره ازدواج کنند و بجز همسر خود زن دیگری نیز اختیار کنند.
اما گرفتن زن دوم و ازدواج مجدد برای مرد دارای شرایط و قوانینی می باشد و هر مردی نمی تواند ازدواج مجدد کند.

برخی مردن بدون وجود هیچ گونه مشکلی و بدون داشتن پاسخی برای این سوال که چه مشکلی وجود داشت؟

با زن دیگری ازدواج می کنند که این خلاف تعهدات اخلاقی می باشد و در این صورت در حق زن ظلم شده است.
ازدواج مجدد در چهارچوب خاص خود انجام می گیرد و برای افراد محدودی مناسب است که در زندگی مشکلات غیر قابل حل از جمله ناباروری همسر و نبود قدرت کافی زن برای انجام وظایف زناشویی دارند که در این صورت مرد می تواند در صورتی که همسر اولش رضایت داشته باشد زن دیگری اختیار کند یا به ازدواج مجدد بپردازد.
در ادامه این مطلب قصد داریم به شرایط و دلایل ازدواج مجدد مردان بپردازیم. با ما همراه باشید.

شرایط ازدواج مجدد چیست؟

ازدواج مجدد بدون داشتن دلیل و واجد شرایط بودن مرد امکان پذیر نمی باشد و فردی که می خواهد به ازدواج مجدد بپردازد با واجد شرایط این کار باشد. در زیر به توضیح شرایط ازدواج مجدد پرداخته ایم.

1) داشتن رضایت همسر اول

مردی که می خواهد زن دوم بگیرد و به ازدواج مجدد فکر می کند باید رضایت همسر اول خودرا درباره این موضوع بدست بیاورد.
همانطور که همه ما می دانیم ازدواج مجدد مرد برای زن امری ناخوشایند بوده و باعث ناراحتی و دلسردی او می شود و برای انجام این امر باید با همسر خود صحبت کنید، هرچند که از نظر شرعی ازدواج مرد برای بار دوم هیچ منعی ندارد اما طبق قانون حمایت خانواده مرد باید از همسر خود در این مورد رضایت بگیرد.

شرایط ازدواج مجدد

2) عدم توانایی زن برای انجام وظایفش در رابطه زناشویی

همانطور که همه ما می دانیم زن باید پاسخگوی تمام نیاز های جنسی و عاطفی مرد باشد و تامین کننده تمام نیاز های جنسی مرد قطعا همسرش خواهد بود.
اگر زنی به دلایلی مثل مشکلات جسمی، مشکلات داخلی و حرکتی نتواند نیازهای جنسی مرد خود را برطرف کند مرد این اجازه را خواهد داشت که دوباره ازدواج کند تا همسر دومش به رفع این نیاز ها بپردازد.

3) ترک زندگی توسط زن

اگر زنی با دلیل و یا بدون دلیل زندگی و مرد خودرا ترک کند و دیگر برنگردد قانون به مرد این اجازه را می دهد که زن دوم بگیرد.
زنی که زندگی خودرا ترک کرده در واقع دوست ندارد همسر مرد خودباشد و مرد تنها خواهد ماند که در این صورت مرد میتواند دوباره ازدواج کند.

4) اعتیاد زن

طبق بند ۹ماده ۸ قانون حمایت خانواده اگر زنی به هرکدام از مواد دخانی اعتیاد داشته باشد، به مرد این حق داده می شود که زن دوم بگیرد.
از زن تست اعتیاد گرفته خواهد شد و اگر نتیجه آزمایش مثبت شود دادگاه به مرد اجازه خواهد داد که زن دوم اختیار کند.
اعتیاد زن می تواند باعث ضربه زدن به اساس زندگی شود و قانون به همین دلیل به مرد اجازه ازدواج مجدد را داده است.

5) مبتلا بودن زن به جنون و امراض مختلف

طبق بندهای ۵ و۶ ماده ۸ قانون حمایت خانواده
اگر زنی به جنون و امراض مختلف مبتلا باشد باز هم دادگاه اجازه ازدواج مجدد را به همسرش خواهد داد اما این در حالتی است که بیماری زن به مرد آسیب بزند و یا وجود زن بتواند باعث به خطر افتادن مرد شود درغیر این صورت ازدواج مجدد جایز نیست و فرد باید به درمان همسرش بپردازد.

6) محکومیت زن به تحمل حبس

طبق بند۸ ماده ۸ اگر زنی خلافی انجام داده باشد که مجبور به تحمل حبس باشد دادگاه این اجازه را به همسرش خواهد داد که ازدواج مجدد انجام دهد.
اما این مورد حبس های زیر‌پنج سال را شامل نمی شود و حبس زن باید حداقل پنج سال یا بیشتر باشد. در صورتی که زن به کمتر از پنج سال حبس محکوم باشد مرد حق ازدواج مجدد نخواهد داشت.
مواردی که در بالا بیان کردیم از جمله شرایطی هستند که به مرد اجازه می دهند زن دوم اختیار کند و به ازدواج مجدد بپردازد جهت دریافت مشاوره حقوقی رایگان از وکیل خانواده گروه حقوقی عدل جویان می توانید با شماره 44386581 تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *