مشاوره حقوقی تهدید با وکیل متخصص ( مطالبق قوانین 1400 )

وکیل متخصص تهدید و مشاوره حقوقی مطالبق قوانین 1400 : از بدو تشکیل اجتماعات انسانی در طول تاریخ بحث تهدید وجود داشته و اشخاصی بوده اند که تهدید کرده اند و تهدید شده اند که شاید به جرات بتوان گفت تمام انسانها در برهه ای از زمان تهدید کرده اند یا تهدید شده اند که در برخی موارد برای اشخاص تهدید ایجاد امنیت و حالت دفاعی داشته است.

و برای برخی افراد بعنوان صلاح و نوعی از ترفند های گرفتن حق بوده است که در حالت کلی باید بیان داشت که از نظر حقوق اشخاص و منشور حقوق بشر عمل تهدید عملی ناپسند و در تمامی جوامع دنیا برای جلوگیری از چنین رفتاری قوانین بازدارنده و ضمانت اجراهایی گذاشته شده است که در این مقاله با استفاده از قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و قانون کاهش مجازات های تعزیری مصوب 1399 و همچنین استفاده از تجربیات وکیل کیفری و مشاوران متخصص در این زمینه سعی شده است جهت کمک و حل مسئله شما مخاطب عزیز توضیحاتی را با زبان ساده بیان نماییم.

مشاوره حقوقی تهدید با وکیل متخصص

تهدید چیست؟

تهدید به صورت کاملا مشخص در قوانین مدون تعریف نشده است و قانونگذار به تعریف ذهنی موجود در خصوص آن اکتفا نموده است. تهدید می تواند شامل هرگونه حرف و یا عملی باشد که به طرق غیرقانونی و نامشروع وعده انجام عملی غیرقانونی و نامشروع را می دهد تا فردی را مجبور به انجام عملی غیرقانونی و یا نامشروع سازد. در این تعریف، عصبانیت یک فرد از تضییع حقوق خود و تهدید به مراجعه به دادگاه جهت احقاق حق، مشمول تهدید نمی باشد اما اگر همان شخص، جهت اخذ حق و حقوق خود، فرد مدیون را به انجام عملی غیرقانونی تهدید کند، جرم مورد نظر رخ داده است.

ماهیت جرم تهدید

ارتکاب تهدید در اغلب موارد از مصادیق معاونت در جرم می باشد اما در برخی موارد می تواند به عنوان یک جرم کاملا مستقل مورد رسیدگی کیفری واقع گردد. زمانی از مصادیق معاونت به شمار می رود که تهدید کننده خواستار ارتکاب یک عمل غیر قانونی توسط تهدید شونده باشد؛ بنابراین تهدید کننده معاون و تهدید شونده در صورت ارتکاب عمل مجرمانه، مباشر جرم می باشد.

مواردی که جرم تهدید به صورت کاملا مستقل مطرح می گردد در قانون مشخص شده اند که عبارتند از:

  1. تهدید با چاقو و هرگونه سلاح دیگری که به صورت عرفی بتوان عنوان مشخصه سلاح را بر آن اطلاق نمود؛ اعم از سلاح گرم و یا سرد
  2. تهدید در خصوص ارائه نوشته، سند، مهر و یا امضا به هر طریقی
  3. تهدید به قتل و یا ایراد ضررهای مالی، شرفی و یا نفسی و همچنین افشای رازهای شخصی و خصوصی
  4. تهدید جهت در اختیار گرفتن هواپیمای آماده پرواز و یا در حال پرواز و ایجاد اختلال در کار فرودگاه و بخش ایمنی و هدایت پرواز

مشاوره حقوقی تهدید با وکیل متخصص : تهدید بیشتر به صورت کاملا ساده رخ می دهد که به افراد حق طرح شکایت کیفری را خواهد داد. از جمله مهمترین مصادیق آن اخاذی با تهدید به انتشار فیلم و عکس های خصوصی می باشد.

مجازات جرم تهدید

جرم تهدید در دو ماده قانونی از مواد قانون مجازات اسلامی و در بخش تعزیرات مورد اشاره واقع شده و در این حین نیز مجازات آن تعیین شده است. بر اساس مواد ۶۶۸ و ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، تهدید در مصادیق مختلف مشمول ۷۴ ضربه شلاق و یا حبس از دو و یا سه ماه تا دوسال بوده است. مجازات جرم تهدید از نوع حق الناس بوده و رضایت شاکی خصوصی می تواند سبب تخفیف و یا تعلیق  مجازات گردد و یا اینکه حتی از مجازات صرفه نظر نماید. با توجه به ماده 104 قانون کاهش مجازات های تعزیری مصوب 1399 جرم تهدید به عنوان جرائم قابل گذشت تغییر یافته که با گذشت شاکی خصوصی پرونده مختومه اعلام می گردد و در غیر اینصورت با توجه به قانون فوق الذکر مجازات حبس و شلاق حذف گردیده و فقط به مجازات جزای نقدی به نفع دولت محکوم می گردد.

مرجع صالح رسیدگی به جرم تهدید

مرجع صالح رسیدگی به جرم تهدید، دادسرا و دادگاه عمومی محل ارتکاب جرم تهدید است. این روند در تمامی جرائم کیفری که جنبه عمومی دارند حاکم بوده و مبتنی بر قانون آیین دادرسی کیفری می باشد. همچنین ممکن است دادگاه محل وقوع جرم، مصلحت را در پیگیری پرونده توسط دادگاه محل دستگیری متهم بداند که در این صورت هر دو دادگاه باید تعاملات لازمه را با یکدیگر داشته باشند.

بهترین وکلا و مشاوران در امور کیفری

گروه حقوقی عدل جویان در راستای بهره مند شدن مردم از خدمات حقوقی از طریق مختلف امکان برقرای ارتباط با وکلا و مشاوران حقوقی متخصص را فراهم آورده است. شما عزیزان برای ارتباط با وکیل متخصص در امور کیفری اعم از شرب خمر، ضرب وجرح، کلاهبرداری، تهدید، تخریب، تهمت، توهین و فحاشی و امثالهم می توانید به دفتر وکالت واقع درغرب تهران، صادقیه ، خیابان شهدای صادقیه جنوبی، پلاک۴۱ طبقه۴ مراجعه فرمایید.

همچنین شما عزیزان می توانید برای مشاوره حقوقی تهدید با وکیل متخصص  با شماره ۴۴۳۸۶۵۸۱- 09120346341 تماس حاصل فرمایید و با وکلا و مشاوران حقوقی متخصص در ارتباط باشید. علاوه بر این شما می توانید به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی به سایت عدل جویان مراجعه کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *