وکیل قتل + مجازات ها و قوانین مربوطه

وکیل متخصص قتل فردیست که در حوزه ی پرونده های قتل دارای تجربه و تخصص است. او به خوبی می تواند در مقام دفاع از قاتل و یا مقتول پرونده های قتل را پیش برده و با داشتن تجاربی مفید و ارزنده و در کنار فن بیان و مذاکره ی قوی خود روبروی قاضی قرار بگیرد.

قتل به عنوان یکی از سنگین ترین جرایم در همه ی ادوار بشری شناخته شده است. در تمامی جوامع ، تمدن ها و نظام های حقوقی دنیا برای مرتکبین قتل مجازات های سنگینی در نظر گرفته شده است. با این حال از نظر قانونی هر انسانی می تواند در مراجع قضایی از حضور یک وکیل متخصص بهره مند باشد. برای جرم قتل هم جز این نیست. وکیل متخصص قتل با بررسی ابعاد گوناگون پرونده به بهترین شکل ممکن می تواند از حقوق موکل خود دفاع کرده و در برگزاری یک دادگاه منصفانه مؤثر باشد.  در ادامه با عدل جویان همراه باشید.

وکیل قتل

نگاهی کوتاه به قتل

با توجه به قانون مجازات اسلامی جرم قتل به سه نوع عمد ،غیرعمد و خطای محض تقسیم می شود. بر اساس ماده ی 290 قانون مجازات اسلامی قتل عمد زمانی رخ می دهد که قاتل با قصد و نیت قبلی اقدام به قتل می نماید. از آنجایی که جرم قتل منجر به سلب حیات فرد می گردد با تبعات سنگینی همراه است. لذا پرونده هایی که پیرامون آن شکل می گیرد به مراتب پیچیده تر و سخت تر از سایر پرونده ها می باشد.

این موضوع در رابطه با قتل غیرعمد و خطای محض نیز صدق می کند. در هر صورتی برای پیشبرد هر پرونده ای در محاکم دادگستری و مواجهه با طرف مقابل نیاز به حضور وکیلی متخصص و باتجربه می باشد که بتواند از حقوق موکل خود دفاع کند.

این نکته را در نظر داشته باشید که از نظر قوانین ایران و همچنین قوانین بین المللی تمامی افراد حتی در مقام یک قاتل دارای حقوقی مکتسبه ای هستند که صیانت از آن بر عهده ی وکیل فرد قرار دارد.

حتی اگر رأی نهایی دادگاه اعدام باشد، حضور یک وکیل برای دفاع از حقوق قاتل ضروریست. کما اینکه در چنین شرایطی دادگاه از وکیل تسخیری برای فرد استفاده می کند. همین مسأله خود گویای همین مطلب است.

در پرونده های قتل موارد پیچیده و متعددی مطرح است. از مهم ترین مواردی که یک وکیل متخصص قتل بایستی بر آنها اشراف کامل داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ادله ی اثبات قتل
  • اعتراض به احکام اولیه و ثانویه
  • برگزاری قسامه
  • آغاز تحقیقات مقدماتی
  • بررسی صور مختلف قتل
  • بررسی حالت روانی قاتل
  • شناخت کامل از قوانین مربوطه
  • بررسی شرایط مسئولیت کیفری
  • دفاع از حقوق موکل چه در مقام مقتول باشد و چه در مقام قاتل
  • نحوه ی اخذ رضایت از خانواده مقتول

وکیل متخصص قتل

مهم ترین ویژگی وکیل متخصص قتل آگاهی او از ظرافت ها و پیچیدگی های خاص پرونده های قتل است. وکیل قتل با تجارب و تخصصی که در طول سالیان متمادی به دست آورده می تواند پرونده های قتل را بهترین و درست ترین شکل ممکن پیش برده و از آنجایی که بر تمامی جنبه های روانی و قانونی پرونده اشراف دارد می تواند بهترین نتایج را برای موکل خود رقم بزند.

از نظر قانونی تمامی وکلای پایه یک دادگستری می توانند برای امر وکالت و دفاع در مراجع قضایی انتخاب شوند. وکیل قتل در نگاه اول یک وکیل پایه یک دادگستری می باشد. با این تفاوت که تخصص و تجربه ی بیشتری را در زمینه ی پرونده های کیفری و قتل داراست.

وکالت دعاوی قتل و تمامی جرایم علیه تمامیت جسمانی اشخاص نیازمند دانش و تخصص کافی در این زمینه است . ضمن اینکه بایستی بر ظرافت ها و حساسیت های موضوع واقف بود و با توجه به ماهیت موضوع قتل جزئیات قانونی آن را به کار بست.

دریافت مشاوره حقوقی تخصصی

پرونده های کیفری با حساسیت های بسیار زیادی همراه می باشند و همین امر مساله ی رسیدگی به آنها را کمی دشوار تر و پیچیده تر می کند. از طرفی حضور یک وکیل حرفه ای در پیشبرد هر پرونده ای و حصول نتایج مثبت تأثیر فراوانی دارد. این مسأله در رابطه با پرونده های قتل از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است .

حساسیت های جامعه نسبتا به جرم قتل بالاست . همچنین باید در نظر گرفت که موضوعات متعددی در پرونده ی قتل مطرح است. حضور یک وکیل کیفری متخصص و حرفه ای در این زمینه به شما کمک می کند تا پرونده ی شما به عادلانه ترین شکل ممکن حل و فصل شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره حقوقی در این زمینه می توانید با مجموعه ی حقوقی عدل جویان در ارتباط باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *