وکیل متخصص در امور مالیاتی

بهترین وکیل امور مالیاتی در تهران :  در کسب و کار شما مشکلات امور مالیاتی ایجاد شده یا یکی از اعضای خانواده شما فوت کرده و در حال حاضر می بایست مالیات ارث آن را بپردازید؟ یا در خرید و فروش املاک مسکونی و تجاری مشمول مالیات ساخت و ساز شده اید؟ یا در تراکنش ها و معاملات و گردش های مالی منجر به بدهی به سازمان مالیاتی شود و در کل

مالیات سنگین و نادرست برایتان تعلق گرفته است؟

امروزه مالیات و نقشی که در اقتصاد هر کشور بازی می کند، از اهمیت غیرقابل‌انکاری برخوردار است. بخش عظیمی از هزینه‌های دولت به وسیله درآمدهای حاصله از مالیات، تأمین می شود. پرداخت به موقع مالیات منجر به افزایش خدمات دولت و در نتیجه افزایش فعالیت و تولید مؤدیان می شود. در رابطه با مالیات موضوعی به نام ترفندهای مالیاتی وجود دارد که منظور از آن، توسل به خلأهای قانون به‌ منظور عدم پرداخت مالیات یا کاهش میزان مالیات پرداختی، به‌ شکلی که گویی مؤدی، مرتکب کار خلاف قانون نشده است و در عین حال از شمول مجازات قانونی نیز رها گشته است. از جمله عللی که منجر به فرار مالیاتی مؤدی می شود می توان به: تورم، نبود سرمایه اجتماعی و پیچیدگی نرخ های مالیاتی و قوانین آن توسط وکیل امور مالیاتی ، اشاره کرد.

وکیل متخصص در امور مالیاتی

باید بدانید که این اوضاع کاملا طبیعی و منطقی است زیرا اداره مالیات در هر اموری که به مودی منفعت و سودی تعلق بگیرد آن را برای سازندگی و رفاه کشور خرج می کنند ولی برای اینکه در اداره مالیات مبلغ صحیحی و شفافی بپردازید باید نسبت به قوانین و آیین نامه های مالیاتی آشنایی کامل داشته باشید و در صورت اختلاف محاسباتی می بایست تبحر در تنظیم دادخواست و لوایح داشته باشید.

مهم ترین دعاوی مالیاتی

مالیات بر درآمد، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر ارث، مالیات بر اشخاص حقیقی و حقوقی، مالیات بر سرقفلی و مالیات بر نقل و انتقال املاک، اشاره نمود.

مالیات بر اشخاص حقوقی

ماده ۱۰۵ قانوان مالیات های مستقیم – جمع درآمد شرکت ها و درآمد ناشی از فعالیت های انتفاعی سایر اشخاص حقوقی که از منابع مختلف در ایران یا خارج از ایران تحصیل می شود، پس از وضع زیان های حاصل از منابع غیر معاف و کسر معافیت های مقرر به استثنای مواردی که طبق مقررات این قانون دارای نرخ جداگانه ای می باشد، مشمول مالیات به نرخ بیست و پنج درصد ( ۲۵ % ) خواهند بود.

مالیات بر درآمد مشاغل

این نوع مالیات را افرادی که اصطلاحا به آنها کسبه، اصناف، پیشه وران و صنعت گران گفته می شود و یا سایر افرادی که به صورت شخص حقیقی بابت درآمد حاصل از اشتغال به مشاغل آزاد و به طور انفرادی یا با مشارکت مدنی پرداخت می نمایند، تشکیل می دهند. کسبه، بازرگانان، صاحبان بیمارستان ها، دفاتر اسناد رسمی و پزشکان، وکلا و کلیه مشاغلی که در ماده ۹۶ قانون مالیات های مستقیم مصوب ۶۶/۱۲/۳ و اصلاحیه مصوب ۸۰/۱۱/۲۷ ذکر شده اند مشمول فصل مالیات بر درآمد مشاغل هستند.

مالیات بر ارث

شخصی که فوت می کند و اموال و دارایی بعد از مرگش باقی می ماند، آن اموال مشمول مالیات می شود .
بعد از فوت شخص مالی که از مرحوم به ورثه می رسد وراث وظیفه دارند ظرف مدت شش ماه از زمان وفات طی اظهارنامه ای که باید لیست اموال متوفی در آن قید می شود و همچنین بدهی های متوفی را به سازمان امور مالیاتی محل سکونت متوفی ارائه دهند که بعد از تکمیل اظهارنامه کارشناسان مربوطه در اداره مالیات کلیه اموال شخص متوفی را ارزشیابی و قیمت گذاری می نمایند و تمامی بدهی های متوفی مثل مهریه یا وام مسکن از آن کسر گردیده و بعد از آن مطابق سهم الارث وراث قانونی مالیات بر ارث آنها تعیین می شود

نکته کاربردی:

وکیل امور مالیاتی : طبقه بندی وراث مطابق ماده 862 قانون مدنی می باشد که وارثین هر طبقه زمانی ارث می برند که در طبقه قبل هیچ وراثی وجود نداشته باشد یعنی حتی اگر یک نفر بعنوان مثال در طبقه اول باشد طبقه دوم به طور کلی از ارث مرحوم می شوند.

مطابق ماده 20 قانون امور مالیاتی میزان درصد و نرخ هریک از وراث را ذکر کرده است که در اینجا مختصراً ذکر می گردد:

  1. تا مبلغ 50 میلیون ریال = 5 درصد
  2. تا مبلغ 200 میلیون ریال = 15 درصد
  3. تا مبلغ 500 میلیون ریال نسبت به مازاد 200 میلیون ریال = 25 درصد
  4. نسبت به مازاد 500 میلیون ریال = 35 درصد

لازم به یادآوری و تذکر است که اگر شخص متوفی یا وراث وی از اتباع خارجی هستند، دارایی و اموال متوفی که در ایران واقع شده اند مشمول مالیات وراث طبقه اول قرار می گیرند.

کدام اموال متوفی مشمول مالیات نمی شوند ؟

یکسری از اموال متوفی مطابق بند یک ماده 24 قانون مالیاتی مشمول مالیات بر ارث نمی شوند:

  1. مبالغ سنوات بازنشستگی ، وظیفه ، پس انداز خدمت و مزایای پایان خدمت،
  2. مطالبات مربوط به خسارت اخراج،
  3. بازخرید خدمت و مرخصی استحقاقی استفاده نشده و بیمه های اجتماعی و نیز وجوه پرداختی توسط موسسات بیمه یا بیمه گزار و یا کارفرما از قبیل بیمه عمر،
  4. خسارت فوت و همچنین دیه و مانند آنها حسب مورد که یک جا و یا به طور مستمر به ورثه متوفی پرداخت می شود.

تعدد و پیچیدگی قوانین مالیاتی از یک سو موجب سردرگمی اشخاص می‌شود و از سوی دیگر ممکن است منجر به فرار مالیاتی ناخواسته گردد که در قوانین ما جرم بوده و ضمانت اجرای کیفری دارد. اینکه شخص مؤدی چه اقداماتی می‌بایست انجام دهد و جریان دادرسی و رسیدگی آن به چه شیوه ای می‌باشد، علت بهره مند شدن از وکیل متخصص جرائم مالیاتی می‌باشد. از این رو گروه وکلای عدلجویان متشکل از وکلای مجرب و مستعد آماده ارائه کلیه خدمات مشاوره حقوقی در رابطه با مسائل مالیاتی می باشد.

1 پاسخ
  1. امیر
    امیر گفته:

    با سلام و عرض خسته نباشی
    بنده چند سال پیش کل پولی را که داشتم به فردی دادم و ایشان در بورس با آن کار کرده اکنون که میخواهیم کل این مبلغ به حساب اینجانب واریز شود ترس مالیات بر کل مبلغ را دارم با توجه به اینکه در بورس مالیات بطور مستقیم از معاملات برداشت میشود، شما پیشنهاد میدهید این جابجایی به چه صورت انجام شود تا دارایی با این واریز به حساب اینجانب مشکلی نداشته باشد
    با تشکر

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *