وکیل جرایم رایانه ای ، اینترنتی + سایبری
وکیل جرایم رایانه ای ، اینترنتی + سایبری ، گروه حقوقی عدل جویان : در گذشته کمتر کسی فکر می کرد که غالب جرائم در عرصه رایانه یا فضای مجاز صورت بگیرد اما در یک دهه گذشته اکثر مردم به نحوی با این دسته از جرائم آشنایی پیدا کرده اند حال چه بصورت مستقیم چه غیر مستقیم درگیر جرائمی با عنوان رایانه ای یا سایبری شده اند با توجه به اینکه این جرائم در فضای مجازی یا اینترنت صورت می گیرد به جرائم سایبری نیز معروف شده اند.
انواع جرایم رایانه ای و یا جرائم سایبری
فهرست مطالب
وکیل جرایم رایانه ای در یک دسته بندی ساده پرونده ها و جرم های رایانه ای و سایبری به دو نوع کلی تقسیم کرد :
- جرایم رایانه ای مالی
- جرایم رایانه ای غیر مالی
جرایم رایانه ای مالی
حجم زیادی از دعاوی مربوط به جرم رایانه ای از نوع جرائم رایانه ای مالی می باشند که به صورت اخذ مال از افراد به طرق نامشروع و غیرفانونی اتفاق می افتند که انواع مختلفی از آن در دعاوی مختلف مطرح شده اند از جمله: سایت های مربوط به شرط بندی، ایجاد شرکت های هرمی و یا شرکت های موهوم، اخذ اخاذی، کلاهبرداری های اینترنتی و مواردی از این قبیل که هر ساله تعداد بسیاری از پرونده های مطروحه در دادگاهها را به خود اختصاص می دهد که لزوم استفاده و حضور یک وکیل جرایم رایانه ای متبحر و متخصص یک ضرورت و الزامی است.
جرایم رایانه ای غیر مالی ، انتشار فیلم و عکس دیگران در فضای مجازی
نوع دیگر جرایم رایانه ای، جرائم غیر مالی می باشند که همواره تبعات بسیار سوئی را برای شاکی به همراه داشته است. جرائمی از قبیل نقض حریم خصوصی اشخاص، انتشار فیلم و تصاویر شخصی آن ها، نشر اکاذیب، توهین و فحاشی به اشخاص، نشر فیلم های مستهجن و خلاف عفت عمومی که مواردی از این دست را شامل می شود.
جرایم رایانه ای در کجا رسیدگی می شوند؟
اخیراً دادسرای ویزه جرایم رایانه ای تشکیل شده که وظیفه این دادسرا رسیدگی اختصاصی به جرایم رایانه ای است. در ابتدای کار پرونده های مربوط به این نوع از جرائم، در دادسرای ویژه مورد رسیدگی اولیه واقع می شوند. پس از رسیدگی مقدماتی و صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه کیفری ارسال می گردد. همچنین تمامی قرارهای مربوط به اعتراض به تعقیب متهم و یا توقف تعقیب متهم نیز در همین دادگاه مورد رسیدگی واقع می شوند.
جرایم یارانه ای شامل چه مواردی می باشد ؟
تحقق جرایم رایانه ای علیه اشخاص، اموال و حتی دولت ها امکان پذیر است. همانطور که اشاره شد موضوعات جرایم رایانه ای از گستردگی فراوانی برخوردارند که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
- جرایم علیه مقدسات دینی و انتشار مطالب خلاف موازین شرعی در غالب هتاکی به پیامبران و ائمه و ترویج فرق ضاله و…
- جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی در غالب اشاعه فحشا و فساد، تحریک و ترغیب و تشویق به استفاده از محتویات مستهجن، مبتذل، توهین جنسی، جرایم رایانه ای علیه خانواده
- جرایم علیه دولت و کارکنان نهادهای دولتی در غالب افترا به آن ها، نشر اکاذیب و اهانت نسبت به کارکنان دولت، جعل پایگاه های اینترنتی بانک ها و نهادهای دولتی
- جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی به شکل تشکیل دسته یا گروه سایبری با اهدافی مانند اخلال در امنیت
- جرایم امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی. مانند: عرضهی تجاری آثار سمعی و بصری بدون مجوز وزارت ارشاد اسلامی و تشویق به نقض حقوق مالکیت
- استفاده از محتوا در ارتکاب جرایم اینترنتی مثل: انتشار داده های غیر مجاز، جاسوسی رایانه ای، شنود
- جرایمی که با تشویق به ارتکاب توسط بستر اینترنتی، انجام می گیرند مانند: تشویق به خودکشی، اختلاس، تخریب اموال عمومی، کلاهبرداری
بهترین وکیل جرایم رایانه ای در تهران
نظر به سخت گیری ها و حساسیت قضات و دادگاه ها نسبت به این جرایم که در ضمن مقاله هم بدان اشاره شد چنانچه دچار مشکلات و پروندهای حقوقی در عرصه فضای مجازی شدید می توانید از طریق شماره 09129346341- 021-۴۴۳۸۶۵۸۱ با بهترین وکیل کیفری و متخصص جرایم رایانه ای به صورت کاملاً رایگان ارتباط برقرار کرده و از ایشان جهت پیگیری و پیروزی در پرونده مشاوره اخذ نماید.
سلام یک نفر من رو تهدید به انتشار عکسهام میکنه من چیکار میتونم بکنم ؟
سلام. می توانید از ایشان به جرم تهدید شکایت کنید که مجازات تهدی 74 ضربه شلاق یا حبس 2 ماه تا 2 سال است.
باسلام حدودا یک ماه پیش باپیج فیکی شخصی مزاحم شدن وبعد بلاکم کردن واکانت رودیلیت کردن والان متوجه شدم اون شخص کیه میتونم پیج روپیداکنم وشکایت کنم؟
سلام اگه اكانت فيك باشه نميشه پيگيري كرد مگر اينكه از روي موبايل و ايميل واقعي اينستاگرام نصب شده باشد