وکیل متخصص ثبت شرکت
وکیل متخصص ثبت شرکت
شرکت مجموعه ای متشکل از افراد (بیش از 2 نفر) است به صورت سهام دار، شریک یا موسس به منظور دستیابی به اهداف تعیین شده خویش، که غالبا دارای منفعت مالی هم می باشند. هدف از ثبت شرکت اعتبار بخشیدن به شرکت و ایجاد تمایل در سایرین برای قرارداد بستن با شرکت می باشد. در قانون تجارت شرکت های مختلفی با ضوابط خاص خودشان شناخته و تعریف شده اند که از جمله آن ها: شرکت های سهامی عام و خاص، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی مصرف می باشند. برای ثبت هر شرکتی پروسه ای کلی شامل مراحلی من جمله: تکمیل مدارک، انتخاب نام شرکت، تنظیم مدارک شرکت، امضاء مدارک ثبتی، ارسال به اداره ثبت و در نهایت دریافت آگهی، باید سپری گردد. به منظور تسهیل امور و یک پارچگی در ثبت شرکت ها، اداره ثبت شرکت ها که زیر نظر سازمان ثبت اسناد کشور است روند ثبت شرکت ها را تحت کنترل گرفته و تمامی پروسه ثبت شرکت از طریق سامانه اینترنتی قابل انجام می باشد.
مدارک لازم برای ثبت شرکت ها به طور کلی عبارتند از: ( البته نباید فراموش کرد که هر نوع از شرکت های فوق الذکر شرایط ثبت خودش را دارد)
تعیین لیستی از سهامداران و درصد سهام هر یک از آن ها.
ارائه لیستی از عناوین؛ حداقل پنج نام مناسب سه سیلابی (۳ کلمه ای) انتخاب کنید که حداقل یک کلمه اسم خاص (اسم انسان یا حیوان یا … ) باشد.
مشخص نمودن زمینه فعالیت شرکت.
آدرس دفتر مرکزی شرکت و نشانی شعب شرکت در شهرستان ها در صورت وجود، همراه با کدپستی تعیین کنید.
تعیین لیست مدیران شرکت، دارندگان حق امضا و بازرسین.
افراد معرفی شده بعنوان مدیر و بازرس باید به دفاتر پلیس +۱۰ در شهر خود رفته و گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنند.
مدارک شناسایی کلیه اعضای معرفی شده اعم از مدیر، بازرس و سهامدار بایستی توسط وکیل دادگستری و یا دفاتر اسناد رسمی برابر اصل شود.
با توجه به وجود انواع شرکت های تجاری و جلوگیری از اتلاف سرمایه از یک سو و پیچدگی و ظرافت های خاص حقوقی در ثبت شرکت داشتن وکیل متخصص برای ثبت شرکت امری موجه و عقلایی به شمار می رود. از این رو، گروه وکلای عدلجویان متشکل از وکلای مجرب و مستعد آماده ارائه کلیه خدمات امور مربوط به ثبت شرکت می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.