وکیل آدم ربایی ، نمونه پرونده آدم ربایی

وکیل آدم ربایی : آدم ربایی یکی از سنگین ترین جرایم تعزیری در نظام حقوقی ایران بوده و قانون گذار به شدیدترین شیوه‌ ممکن با آن برخورد نموده است. ارتکاب این جرم منتهی به حبس های طولانی مدت و محرومیت مجرم از حقوق اجتماعی می گردد. قوانین مربوط به جرم آدم ربایی در کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی و در بخش تعزیرات بیان شده اند. رسیدگی به جرم آدم ربایی صرفاً با حضور وکیل متخصص آدم ربایی امکان پذیر بوده و به فردی که تبحر خاصی در خصوص دفاع از چنین پرونده هایی را دارد وکیل آدم ربایی گفته می شود.

آدم ربایی به چه معناست؟

 

آدم ربایی یکی از مهمترین مصادیق سلب آزادی تن بوده و به معنای انتقال یک فرد از محلی به محل دیگر بدون رضایت او و با اعمال زور، تهدید و یا فریفتن است.

اثبات این جرم مبتنی بر وجود سه عنصر مادی، معنوی و قانونی خواهد بود. عنصر مادی جرم آدم ربایی تمامی امکانات، وسایل و فعل و انفعالاتی است با آن ها وقوع جرم صورت می گیرد. عنصر معنوی به انگیزه عمدی و سوءنیت مجرم اشاره دارد. عنصر قانونی جرم آدم ربایی نیز در ماده ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی بیان شده است.

مجازات آدم ربایی

وکیل آدم ربایی عدل جویان در ارتباط با مجازات آدم ربایی بیان داشت: در ماده ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی مورد توجه واقع شده است، این ماده بیان می کند:

هر کس که با قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصاً یا توسط دیگری شخصی را برباید و یا مخفی کند به حبس از ۵ تا ۱۵ سال محکوم خواهد شد. در صورتی که سن مجنی‌علیه کمتر از ۱۵ سال تمام باشد و یا اینکه ربودن توسط وسایل نقلیه انجام پذیرد یا به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود مرتکب به حداکثر مجازات تعیین شده محکوم خواهد شد و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم می گردد.

تماس رایگان باما :44386581-021

مجازات معاونت در آدم ربایی

با توجه به ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ معاونت در یک جرم کیفری ممکن است به یکی از طرق ذیل صورت گیرد.

این موارد عبارتند از:

 

 ترغیب، تهدید، تطمیع یا تحریک به ارتکاب جرم
بکار بردن دسیسه و فریب یا سوء استفاده از قدرت جهت وقوع جرم
ساخت و تهیه وسایل ارتکاب جرم
ارائه روشهای انجام فعل مجرمانه
تسهیل وقوع جرم کیفری

 

 

وکیل آدم ربایی

 

اگر فردی در جرم آدم ربایی به یکی از اعمال فوق مبادرت ورزد به عنوان معاون در جرم آدم ربایی معرفی شده و با توجه به قانون مجازات اسلامی به ۵ سال برای جرم آدم ربایی و به شش ماه حبس برای جرم نوزاد ربایی محکوم می گردد. بنابراین می‌توان گفت قانون مجازات اسلامی حداقل مجازات تعیین شده برای جرم آدم ربایی را برای جرم معاونت در آدم ربایی تعیین کرده است.

مجازات شروع به جرم آدم ربایی

نکته جالب و مهمی که بهترین وکیل آدم ربایی تهران به آن اشاره داشت آن است که حتی شروع به جرم آدم بایی هم  مجازات جرم شروع به آدم ربایی در ماده ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی و در قالب یک تبصره مورد اشاره واقع شده است. شروع به جرم آدم ربایی بدین معناست که فردی قصد ارتکاب به جرم را دارد و شروع به اجرای آن کند اما به هر دلیلی به نتیجه حاصل از جرم آدم ربایی دست پیدا نکند. این اقدامات نیز مشمول مجازات بوده و با توجه به تبصره ماده ۶۲۱ مشمول ۳ تا ۵ سال حبس می گردد.

سرقت نوزاد تازه متولد شده

طبق گزارشی که وکیل آدم ربایی اعلام داشتند یکی از مهمترین صور آدم ربایی که مصداق‌های بیشتری در پرونده‌های قضایی دارد جرم ربودن طفل تازه متولد شده است.

 

 هرکس طفلی را که تازه متولد شده است بدزدد یا مخفی کند یا او را به جای طفل دیگری یا متعلق به زن دیگری غیر از مادر طفل قلمداد کند به شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد

چنانچه اثبات شود که طفل مذکور مرده بوده است مرتکب به پرداخت یکصد هزار تا ۵۰۰ هزار ریال جزای نقدی محکوم می‌گردد.

مخفی کردن میت

آدم ربایی به صورت واقعی در خصوص اموات رخ نمی دهد بلکه از آن به عنوان مخفی کردن اموات یاد می شود. قانون کیفری ما در این باره بیان داشته است که هر کس بدون رعایت نظامات مربوط به دفن اموات جنازه ای را دفع می کند یا سبب دفن آن شود یا آن را مخفی کند به جزای نقدی از یکصد هزار تا یک میلیون ریال محکوم خواهد شد.

نکات حقوقی در خصوص جرم آدم ربایی

جرم آدم ربایی همانند دیگر جرایم کیفری دارای مشخصات ویژه ای است که آن را از جرایم مشابه همانند گروگانگیری و بازداشت غیر قانونی تفکیک می کند.
مشخصات جرم آدم ربایی به قرار ذیل است :

  • جرم آدم ربایی یکی از جرائم آنی است که در یک لحظه واقع می‌شود.
  • مقید به نتیجه است.
  • در زمره جرایم غیرقابل گذشت قرار دارد.
  • مجازات آن غیر قابل تعلیق است.

شکایت از جرم آدم ربایی

همانگونه که گفته شد جرم آدم ربایی یکی از جرایم سنگین و جرایم تعزیری در قانون مجازات اسلامی است. شکایت از این جرم باید با اسناد و مدارک معتبر صورت گیرد در این غیر این صورت تبعات نامطلوبی را برای شاکی به دنبال خواهد داشت. پیشنهاد ما این است که در خصوص این جرم به وکیل آدم ربایی مراجعه نموده و پیگیری پرونده در دادسرا و دادگاه های کیفری را به ما واگذار کنید. همچنین امکان دریافت مشاوره حقوقی آدم ربایی توسط وکلای متبحر این مجموعه برای شما فراهم شده است.

تماس رایگان باما :44386581-021

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *