مشاوره حقوقی سرقت
مشاوره حقوقی سرقت : سرقت از زمان های بسیار دور تا کنون با عنوان عامیانه دزدی، همواره یکی از مهمترین علل اختلال در امنیت جامعه بوده است.جرم انگاری سرقت ، سبب برخورد قاطعانه تری با این پدیده نابهنجار اجتماعی که از جمله متداول ترین جرائم کیفری می باشد شده است.در چنین مواردی باید به سراغ متخصص آن ، وکیل متخصص سرقت مراجعه شود تا ضمن اخذ مشاوره حقوقی سرقت از نحوه رسیدگی و چگونگی استرداد مال و مجازات مجرم اطلاع یابد.
راهنمای اثبات سرقت
با توجه به قانون، ادله اثبات جرم سرقت شامل این موارد می باشد: شهادت دو مرد عادل، بررسی اثر انگشت های موجود در محل ارتکاب سرقت توسط ضابطین دادگستری، بررسی دستگاههای صوتی و تصویری نصب شده در محل، علم قاضی و در نهایت اقرار متهم که باید حتما در دادگاه کیفری انجام گردد نه در دادسرا.
معمولا افراد به دو دلیل به وکیل برای اخذ مشاوره حقوقی سرقت مراجعه می کنند ؛
یا اینکه مدرکی دال بر اثبات سرقت و شناسایی سارق ندارند و یا اینکه مدارک موجود را جهت اثبات سرقت کافی نمی دانند.
اکنون به بررسی هر کدام از این موارد می پردازیم.
عدم وجود ادله ای جهت اثبات جرم
در اغلب سرقت های صورت گرفته، فرد شاکی هیچ گونه ادله محکمه پسندی جهت اثبات سرقت ندارد.
در صورت رجوع به کارشناس حقوق، با موشکافی دقیق توضیحات ارائه شده و در کنار هم قرار دادن احتمالات موجود می توان به نتایج مهم و کاربردی جهت استرداد مال روده شده و مجازات مجرم دست یافت.
در دعاوی مربوط به سرقت بسیار باید دقت داشت تا مبادا به فردی بی جهت و بی دلیل تهمت ، دزدی یا سرقت زده شود، بسیار پیش آمده است فردی با طرح چنین شکایتی گرفتار شکایت متقابل فرد مورد نظر در خصوص اعادده حیثیت شده و خسارت وارده از سرقت نه تنها جبران نشده، بلکه افزایش یافته است.
وجود حداقل ادله ای دال بر سرقت
ممکن است فرد مدارک و اسنادی بابت انجام سرقت توسط فردی در دست داشته باشد،اما بهترین روش استفاده از آن ادله را نداند و همچنین حساسیت طرح شکایات کیفری، فرد را وادار به مراجعه به وکیل متخصص سرقت و کسب اطلاعات لازم در این زمینه و پیش گیری از اعمال خودسرانه می کند .
این عمل از جمله هوشمندانه ترین اعمالی است که افراد در صورت مواجه شدن با چنین جرائمی می توانند انجام دهند.
خدمات حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی بدون شک قدمی مهم در راستای ارائه اطلاعات و خدمات حقوقی با کمترین قیمت می باشد. برای استفاده کردن از خدمات تلفنی ما با شماره 44386581-021 تماس بگیرد و مستقیما با وکیل متخصص در تماس باشید.
سرقت موبایل و شکایت کیفری
شما اولین نفری نیستید که موبایلش به سرقت رفته استرس و نگرانی طبیعی است اما ما در مقاله مشاوره حقوقی سرقت می خواهیم به شما یاد بدهیم تا چگونه گوشی تان را بر گردانید؟
نخستید اقدام شما که احتمالا تا الان هم انجام داده اید تماس با شماره تلفن خودتان است که احتمال بسیار زیاد هم با تلفن خاموش رو به رو می شوید پس به سراغ مراحل قانونی می رویم در این مرحله باید به اپراتور خودتان یعنی همراه اول یا ایرانسل یا رایتل تماس بگیرید و اعلام کنید که گوشتان به سرقت رفته و بلافاصله سیم کارتتان را از بین بیرید در اصطلاح باید سیم کارتتان را بسوزانید مرحله بعدی آن است که باید مدارک گوشی هرچه که دارید مانند کارتون گوشی و مدارک خودتان یعنی کارت ملی و شناسنامه را به کلانتری ببرید تا برای شما تشکیل پرونده شود بعد از اینجا به دادسرا فرستاده می شوید تا شکوائیه به دادگاه کیفری تقدیم شود مرحله بعد نشستن و انتظار کشیدن است و چاره ای هم نیست اما نگران نباشید با طرح ریجستری و سایر خدماتی که اپراتور ها ارائه می دهند و با پیگیری پلیس فتا 90 درصد موبایل های سرقت رفته شناسایی شده و سارق موبایل دستگیر شده . سعی داشتیم تا در ضمن مقاله مشاوره حقوقی سرقت مراحل پیگیری موبایل به رقت رفته را بیان کنیم.
اگر در حالت مستی یا خواب اموال دیگری برداشته شود آیا جرم سرقت محقق می شود؟
بدیهی است که چنانچه فردی در هنگام مستی مال دیگری را بردارد این فعل او دزدی نیست و مجازات هم نخواهد شد اما اگر با این دلیل خود را از اتهام سرقت رها کند باید مجازات تحمل ضربه شلاق بابت شرب خمر و مستی را تحمل کند. همچنین است چنانچه فردی در حالت خواب موبایل یا طلا و…. دیگری را برباید مجرم نیست و هیچ مجازاتی برای وی لحاط نخواهد شد.
مشاوره حقوقی سرقت
سرقت به معنای ربودن مال دیگری به صورت مخفیانه، از حیث مجازات به دو نوع تقسیم می گردد؛ سرقت تعزیری و سرقت حدی.
مجازات سرقت تعزیری در قانون و توسط قانونگذار مشخص شده است و قابل تخفیف و تبدیل به جزای نقدی می باشد حال آنکه مجازات سرقت حدی را شرع، معین نموده و قانون اجازه تخفیف و تبدیل و تقلیل مجازات را نداده است .
اغلب سرقت هایی که صورت می گیرد از نوع تعزیری می باشد چرا که جهت بروز سرقت حدی، اجتماع شرایط ویژه ای لازم است که معمولا بروز تمام آن ها در یک سرقت بسیار نادر می باشد. رسیدگی به پرونده سرقت در صلاحیت دادگاه کیفری محل وقوع جرم می باشد.
اگر سارق دیوانه باشد مجازات می شود؟
نکته قابل توجه در مشاوره حقوقی سرقت آن است که برخی از افراد مسئولیتی برایشان تعریف نشده من جمله این افراد مجانین یا افراد دیوانه هستند طبیعتاً به هنگام سرقت توسط فرد دیوانه مسئولیت کیفری متوجه او نیست اما این به معنای آزادی کامل این افراد نیست اگر خطا و جرمی از این افراد سر بزند شخصی که مسئول نگهداری و مراقبت از این شخص دیوانه بود به دلیل کوتاهی باید جبران خسارت کند و مجازات می شود.
نکاتی چند در خصوص جرم سرقت
این جرم همچون دیگر جرائم کیفری دارای سه عنصر قانونی، مادی و معنوی می باشد که در صورت عدم یکی از این عناصر، جرم سرقت تحقق نمی پذیرد.
همچنین بسیاری از عموم مردم اعمالی همچون کلاهبرداری های اینترنتی و یا تصرف عدوانی مال دیگری را سرقت می نامند حال آنکه در قانون این جرائم کاملا از همدیگر منفک شده و هر یک قوانین خاص خود را دارند. چرا که در عملی همچون کلاهبرداری فرد مال خود را با رضایت خود در اختیار کلاهبردار قرار داده حال آنکه در جرم سرقت، سارق مال را به صورت مخفیانه ربوده است.
همچنین در تصرف عدوانی مال غیر، متصرف مال را با توسل به زور به دست آورده و صاحب مال به خارج شدن مال از دست خود آگاهی کامل دارد، و بسیاری موارد دیگر که در این اختصار نمی گنجد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.