مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی
مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی : با افزایش جمعیت و کاهش زمین های مسکونی نسبت به جمعیت رو به رشد از یک طرف و همچنین افزایش بهره برداری افراد سود جو از زمین های زراعی و باغات مختلف در سراسر کشور، قانونگذار در سال 1374 به دنبال برخورد قانونی و جلوگیری از این امر اقدام به تصویب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی پرداخت و متهمان را مشمول مجازات های خاص این قانون قرار داد.
مراجعه به وکیل دادگستری و اخذ مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی سبب می شود تا از بسیاری مسائل مربوط به قوانین حفظ کاربری اراضی و موارد مجاز تغییر کاربری آگاه باشید.
مشاوره حقوقی رایگان
فهرست مطالب
انجام مشاوره حقوقی رایگان در زمینه های مختلف حقوقی اعم از امور حسبی و کیفری وجرایم رایانه ای و خانواده و..ازمجموعه اقداماتی است که وکلای ما در راستای بهره مند شدن همه مردم ایران حتی کسانی که مشکل مالی دارند از اطلاعات حقوقی می باشد.
شما عزیزان می توانید به قسمت پرسیدن سوال جدید در سایت گروه حقوقی عدل جویان رجوع کنید وسوال یا مشکل یا پرونده حقوقی خود را مطرح سازید،مطمئن باشید ،حقوقدانان و وکلای ما به سوال شما پاسخ خواهند داد و مشکل شما را پیگیری خواهند نمود در ضمن با مراجعه به سایت از مقالات منتشر شده در زمینه های مختلف حقوقی در سایت بهره مند شوید.
تغییر کاربری اراضی چیست ؟
منظور از نوع کاربری یک زمین، نحوه مجاز استفاده از آن زمین می باشد . برخی زمین ها مسکونی بوده و برخی دیگر زراعی و میزان محدودی از زمین های کشور را باغات مختلفی تشکیل می دهد . تغییر کاربری اراضی به صورت خاص به تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی به زمین های مسکونی و مواردی از این دست می پردازد و موارد بالعکس را شامل نمی گردد. تغییر خودسرانه کاربری اراضی مشکلات عدیده حقوقی را به دنبال خواهد داشت.
مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی به عنوان یکی از بهترین روش ها و سریع ترین آنها برای کسب اطلاعات مفید حقوقی می باشد. وقت نداشتن در طول روز،بالابودن هزینه های پیگیری یک پرونده توسط وکیل دادگستری و…. عواملی هستند که ممکن است باعث شود تا شما از مراجعه به وکیل دادگستری صرف نظرکنید. ارائه اطلاعات حقوقی تلفنی این امکان را به شما می دهد، در کمترین فرصت، سودمندترین و مفید ترین اطلاعات حقوقی و کیفری وخانواده و..را به دست آورید.
مصادیق مجاز و غیر مجاز تغییر کاربری اراضی
مصادیق مجاز تغییر کاربری اراضی: احداث گلخانه ها، دامداری ها، مرغ داری ها، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه های مربوط به صنایع تکمیلی و غذایی در روستاها و همچنین بهینه کردن تولیدات بخش کشاورزی و سکونت صاحب زمین در 500 متر مربع از زمین مورد نظر فقط برای یک بار. تمامی این موارد باید با اخذ مجوز از سازمان های مربوط به جهاد کشاورزی و همچنین با رعایت تمام نکات مربوط به موارد زیست محیطی انجام گردد.
مصادیق غیر مجاز تغییر کاربری اراضی: بیشترین میزان تغییرات مربوط به کاربری اراضی در حیطه تغییرات غیر مجاز قرار دارند. این موارد عبارتند از:
- برداشت و یا افزایش شن و ماسه
- ایجاد بنا و تأسیسات
- خاکبرداری و خاکریزی
- گود برداری
- احداث کوره های مربوط به آجر پزی و گج پزی
- پی کنی
- دیوار کشی اراضی
- دپوی زباله و نخاله و مصالح ساختمانی و شن و ماسه و ضایعات فلزی
- ایجاد سکونت گاه های موقت
- استقرار کانکس و آلاچیق
- احداث جاده و راه
- دفن زباله های صنعتی
- رها کردن پساب های واحدهای صنعتی و فاضلاب هاب های شهری و کارخانجات
- لوله گذاری
- عبور شبکه های برق
- انتقال و تغییر حقابه اراضی زراعی و باغات به سایر اراضی و فعالیت های غیر کشاورزی
- سوزاندن و قطع ریشه و یا خشک کردن درختان باغات
- مخلوط ریزی و شن ریزی
- احداث راه آهن و فرودگاه
- احداث پارک و فضای سبز
- احداث پیست های ورزشی
- استخر های ذخیره آب برای مصارفی غیر از کشاورزی
- احداث پارکینگ مسقف و غیر مسقف
- محوطه سازی
- صنایع دستی
- طرح های خدمات عمومی
- طرح های تملک دارایی های سرمایه ای مصوب مجلس
- صنایع تبدیلی و تکمیلی و غذایی و طرح های موضوع تبصره 4.
مشاوره حقوقی غرب تهران
دعاوی ملکی از دعاوی هستند که بسیار پرهزینه بوده تا آنجاکه بیشترمردم در زمینه پرونده های ملکی رغبتی برای اخذ وکیل ندارند؛ بنابراین مردم سعی می کنند تا پرونده های ملکی را خودشان حل وفصل کنند و بدون وکیل در دادگاه حاضر شوند، این اشتباه بزرگی است، پرونده های ملکی از دشوارترین و پیچیده ترین پرونده های حقوقی هستند که برای احقاق حق و پیگیری پرونده نیاز به حداقل یک وکیل می باشد.
تیم حقوقی ما با درک هزینه های بالای پیگیری پرونده های ملکی و مشکلات مالی مردم مشاوره حقوقی ارزان و به صرفه در زمینه ملکی به مردم ارائه می دهد همچنین گروه حقوقی متخصص ما خدمات حقوقی رایگان به مراجعه کنندگان خود ارائه می دهد ، برای بهره مند شدن از سودمندترین مشاوره حقوقی غرب تهران با ما در ارتباط باشید.
نحوه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغات به صورت مجاز
یکی از عمده ترین سوالات مطرح شده در جلسات مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی، در خصوص چگونگی تغییر مجاز کاربری آن هاست. در این خصوص تبصره یک از ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات اعلام می کند که تشخیص موارد ضروری و در نتیجه مجاز تغییر کاربری اراضی در هر استان بر عهده یک کمیسیون متشکل از رئیس جهاد کشاورزی، مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیر کل حفاظت محیط زیست و یک نفر به نمایندگی از استاندار که جلسه فوق با ریاست رئیس سازمان جهاد کشاورزی برگزار می گردد می باشد. نظر سازمان جهاد کشاورزی در این زمینه برای مراجع قضایی به منزله نظر کارشناس رسمی دادگستری تلقی می گردد.
نحوه برخورد قانون با متخلفان قانون حفظ کاربری اراضی
در ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات در خصوص مجازات متهمین این گونه پرونده ها آمده است که:
کلیه مالکان و یا متصرفان اراضی زراعی و باغات موضوع این قانون که به صورت غیر مجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون این قانون، اقدام به تغییر کاربری نمایند، علاوه بر قلع و قمع بنا، به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای اراضی زراعی و باغات به قیمت روز زمین با کاربری جدید که مورد نظر متخلف بوده است و در صورت تکرار جرم، به حد اکثر جزای نقدی و حبس از یک ماه تا شش ماه محکوم خواهند شد.
مشاوره حقوقی تغیر کاربری اراضی
در جامعه ما هنوز فرهنگ مراجعه به وکیل پایه یک دادگستری در مواجه با مسائل و مشکلات حقوقی جا نیافتاده است درحالی که در بیشتر کشورهای دنیا اولین اقدام در مواجه با مشکل حقوقی و قضایی مراجعه به وکیل دادگستری می باشد این قضیه در ایران برعکس می باشد مردم سعی دارند ابتدا خودشان مسئله حقوقی خودشان را حل کنند در نهایت هم به مشکل می خورند و خودشان ضرر می کنند زیرا هر عمل و هر کاری که می خواهیم انجام دهیم نیاز به حرفه وتبحر خاص خودش دارد،درمسائل حقوقی هم شما باید به متخصص آن یعنی وکیل داگستری مراجعه کنید و از مشاوره حقوقی حضوری وکیل بهره مند شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.