مشاوره حقوقی ازدواج بدون اجازه پدر

مشاوره حقوقی ازدواج دختر بدون اجازه پدر: در کشور ما با توجه به فرهنگ و نگرش اسلامی که وجود دارد در جهت حمایت از دختران  و جلوگیری از مورد سواستفاده قرار گرفتن آنها قانون با توجه به شرع مقدس ازدواج دختران باکره را منوط به اذن پدر یا جد پدری او دانسته است که در صورت عدم اجازه پدر یا جد پدری او دختر حق ازدواج ندارد و سر دفتر ازدواج در صورت عدم رعایت این مورد تخلف انجام داده که از جمله عواقب آن انفصال چه دائم یا موقت از ادامه فعالیت می باشد.

مشاوره حقوقی ازدواج بدون اجازه پدر

مشکل زمانی پیش می آید که دختر خانومی خواستار ازدواج با پسری می شود اما پدرش مانع ازدواج آنها می شود در مقاله مشاوره حقوقی ازدواج بدون اجازه پدر در پی آن هستیم که راه های قانونی ازدواج بدون ازدواج پدر را برایتان بیان سازیم.

دختر باکره

اولین مسئله ای که باید در زمینه مشاوره حقوقی ازدواج بدون اجازه پدر بررسی و مشخص شود لفظ باکره می باشد.

در حقوق دختران باکره ،دخترانی هستند که بکارت آنها هنوز از بین نرفته یا با مردی رابطه جنسی نداشته اند .

قانون ازدواج دختران باکره را منوط به اذن و اجازه پدرشان یا در صورت نبود پدر، جد پدری وی کرده است.

مسئله ای که باید  مطرح ساخت آن است که امکان دارد ،پرده بکارت دختری بدون وجود رابطه جنسی زایل شود.

اتفاقا علل و عوامل زیادی موجب از بین رفتن پرده بکارت می شود از جمله آنها : زایل شدن پرده بکارت در اثر انجام حرکات ورزشی می باشد، یکی دیگر از عوامل زایل شدن پرده بکارت پرش می باشد.

بنابراین امکان زایل شدن پرده بکارت بدون وجود رابطه جنسی هم وجود دارد، درچنین حالتی که پرده بکارت دختری به علتی غیر از رابطه جنسی زایل شده است همچنان این دختر، یک دختر باکره محسوب می شود همچنین اگر دختری به ازدواج مردی در بیاید اما در طی دوران عقد یا ازدواج هنوز پرده بکارت وی زایل نشده باشد، این دختر نیز هنوز باکره به حساب می آید و با اینکه یک بار ازدواج کرده اما برای ازدواج دوم باز هم نیاز به اذن و اجازه پدر دارد.

زایل شدن پرده بکارت در رابطه غیر شرعی

باید توجه داشت چنانچه بکارت دختری به واسطه داشتن رابطه جنسی شرعی یا غیر شرعی زایل شده باشد این دختر دیگر باکره محسوب نمی شود.

 حتی اگر بدون تمایل و مورد تجاوز هم قرار گرفته باشد و بکارت وی زایل شده باشد او دیگر باکره محسوب نشده و از تبعات آن، ممکن شدن ازدواج بدون اذن و اجازه پدر می باشد. بنابراین درصورتی که پرده بکارت دختری در پی رابطه جنسی فارق از اینکه مشروع یا غیر مشروع باشد زایل شود دیگر این دختر نیازی به اجازه پدرش برای ازدواج نخواهد داشت.در این صورت زوجه باید از طریق قانونی و قضایی نسبت به این مسئله اقدام نماید.

موارد اجازه ازدواج بدون اجازه پدر:

  1. ازجمله مواردی ازدواج بدون اذن پدر زمانی است که پدر دختری بدون دلیل مشخص و منطقی ومعینی با ازدواج دخترش مخالفت می کند در این صورت دادگاه اجازه ازدواج بدون اذن پدر را صادر کرده واجازه ی پدر ساقط می شود.
  2. هنگامی که پدری شروط یا تقاضاهایی غیر منطقی از پسر مورد علاقه دختر داشته باشد درحالی که این دختر و پسر هم کفو هم بوده باشند دادگاه بدون اذن پدر به دختر مجوز ازدواج می دهد.
  3. قانون مدنی بیان می دارد: در صورتی که پدر دختر محجور باشد و ولی یا قیم داشته باشد برای ازدواج دختره باکره نیاز به اذن پدر نمی باشد.

ضمانت اجرا

 اگر پدری بدون دلیل منطقی و روشن مانع ازدواج دختر با پسر هم کفو ،مورد علاقه وی شود دختر می تواند با مراجه به دادگاه درخواست ازدواج بدون اجازه پدر را داشته باشد.

اقدامات لازم

اگر دختری خواهان ازدواج بدون اجازه پدرش باشد باید دلایل و مدارک مورد نیاز همچون کارت ملی،شناسنامه و حاضر کردن پسری که می خواهد با او ازدواج نماید در داداگاه ، و اثبات هم کفو بودن و بدون مشکل بودن ازدواج خود با این پسر از دادگاه خواهان اجازه ازدواج بدون اجازه پدر شود.

روند رسیدگی

دختری که پدر مانع ازدواج وی بدون دلایل موجه می شود می تواند دادخواستی را با عنوان تجویز ازدواج بدون اجازه پدر تنظیم و به ثبت رساند و پس از تشکیل دادگاه، هم کفو بودن پسر مورد علاقه و غیر منطقی بودن دلایل پدر برای مخالفت با این ازدواج را اثبات نماید.

بهترین مشاوره حقوقی ازدواج بدون اجازه پدر

کسانی که در پی حل مشل ازدواج بدون اجاازه پدر هستند می توانند با مراجعه به سایت یا تماس با گروه حقوقی عدل جویان مشاوره حقوقی ازدواج بدون اجازه پدر را به صورت 24 ساعته دریافت نمایند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *