طلاق زن بدون مهریه

طلاق زن بدون مهریه : امروزه مهریه به عنوان یکی از مهم ترین بحث ها و دعاوی می باشد که در جوامع امروز برای زن و شوهر از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
اگر زن و شوهری که با یکدیگر مشکل دارند و قصد طلاق دارند، در مساله مهریه سوال ‌هایی داشته باشند، می توانند با مقالات مرتبط به مطالبه مهریه و چگونه زن را بدون پرداخت مهریه طلاق دهیم  این نکات را پیگیری نمایند.
ما در این مطلب قصد داریم تا  نحوه طلاق دادن زن بدون پرداخت هیچ مهریه را با توجه به نکاتی که در مورد آن وجود دارد مورد بررسی قرار دهیم.

چگونه می توان بدون مهریه، همسر خود را طلاق دهند؟

در ادامه در مورد مهریه و احکام آن و چگونگی جدایی زن و مرد بدون پرداخت مهریه ، نکاتی را عنوان خواهیم کرد.
چنانچه در حال حاضر به این نکات نیازمند می باشید، ما را تا پایان همراهی نمایید.

طلاق زن بدون مهریه

امروزه احکام مرتبط با مهریه بسیار مورد توجه افراد می باشد. توجه داشته باشید وقتی که زن و مرد قصد جدایی از یکدیگر را دارند، در این میان مهمترین بحث، بحث مهریه می باشد.

از سوی قانونگذار پرداخت مهریه از سمت مرد به زن تعریف شده و با توجه به شروطی که پیش از عقد تعیین می ‌شود و در عقدنامه نیز آورده می ‌شود مرد موظف می ‌شود که مهریه زن را بپردازد.

حال با توجه به نکاتی که در قانون وجود دارد و راه‌ های مختلفی که قانون معرفی می نماید، راه هایی برای پرداخت نکردن مهریه موجود است که افراد باید با در نظر گرفتن این راه ها نسبت به طلاق زن بدون مهریه از آن استفاده نمایند.

در غیر این صورت اگر شرایط لازم برای طلاق زن بدون مهریه وجود نداشته باشد، مرد مکلف می شود با توجه به شرح قانون، نسبت به پرداخت آن اقدام نماید.

موارد عدم پرداخت مهریه

یکی از مواردی که می ‌توان طلاق زن بدون مهریه را انجام داد، این است که زن و مرد به صورت توافقی از یکدیگر جدا شده و مهریه رد و بدل نشود.
در این مورد زن قبول می‌ کند که بدون مهریه خطبه طلاق جاری شود. در این مورد می توان گفت، مرد به دلایل مشکلاتی که وجود دارد مجبور می ‌شود که زن را طلاق بدهد.
حال این مشکلات می‌ تواند دلایل مناسبی برای پرداخت نکردن مهریه  باشد. یکی از دلایلی که عنوان می ‌شود و در قانون مدنی کشور از آن یاد شده، این است که به هر دلیلی صیغه عقد جاری شده، باطل باشد. چنانچه این صیغه باطل باشد و البته بین زن و مرد نزدیکی صورت نگرفته باشد، جدایی زن به شکلی  خواهد بود که مهریه بر وی تعلق نگیرد.

طلاق زن بدون مهریه

توجه داشته باشید جدایی زن و مرد به شکلی  که مهریه را پرداخت نکند   در صورتی امکان پذیر است  که زن عیب را وییژگی خاص یا مرض  را قبل از خطبه عقد از مرد پنهان کرده باشد.

لذا دلایل مختلفی در شرح قانون آمده است که افراد با در نظر گرفتن این شرایط می توانند همسر خود را بدون اینکه کبینی بر وی پرداخت کنند طلاق دهند.
توجه داشته باشید که این شرایط با استفاده از وکلای آگاه به جدایی زن به شکل عدم پرداخت مهریه می تواند گزینه مناسبی باشد.

در صورت باکره بدون می توان زن را بدون پرداخت مهریه طلاق داد؟

با توجه به اینکه شرایط جدایی زوجه  بدون پرداخت مهریه عنوان می‌ شود، مرد فکر می کند که بدون نزدیکی و در صورتی که زن دوشیزه باشد، می ‌تواند زن را بدون مهریه طلاق دهد در حالی که برعکس در این مورد می توان گفت که اگر زن بکارت و دوشیزگی خود را حفظ کرده باشد در طول زندگی مشترک  می تواند مهریه را به صورت یکجا مطالبه نماید، وجود دارد.

اما زمانی که مرد می خواهد زن خود را طلاق دهد و زن همچنان دوشیزه است، تنها نیمی از مهریه به زن تعلق می گیرد.
در کل می ‌توان گفت زن باکره که به عقد مردی در آمده باشد، به هر دلیلی اگر بخواهد خطبه طلاق بین آن ها جاری شود، باید نیمی از مهریه را دریافت نماید.
البته در این بین می‌ توان با توافق حاصله بین زن و شوهر همان نیم مهریه نیز از طرف زن بخشیده شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *